Magi och mystik i Marocko!

Posted on Jun 2, 2014 in Marocko, Mystik | 4 comments

Så stolt att äntligen få bjuda in dig till den fantastiska och exklusiva resa i mystikens tecken som jag och Kerstin Sörbom jobbat med under våren! En resa för dig som söker gemenskap, öppenhet, djupa samtal, äventyr och sinnlig närvaro.

1-8 november åker vi till magiska Marocko där äventyret börjar i myllrande Marrakech, ormtjusarnas, magikernas och spåkvinnornas stad. Därifrån beger vi oss ut i Saharas öken och vår ekologiska lyxcamp där vi låter stadens väsen tona ut för att ge plats åt stillheten.

Temat för vår resa, både den yttre och den inre, är mystiken. I det fördolda vilar visdomen och den inre klarheten i väntan på att upptäckas. Jag kommer att leda samtal och meditationer, men också lotsa oss till egna mystiska upplevelser inspirerade av de magiska platser vi besöker. Vi tar hjälp av platsens ande, ritualer och musik för att närma oss de frågor som mystiker i alla tider ställt sig: Vem är jag? Var kommer jag ifrån? Vad är syftet med mitt liv? Svaren söker vi bortom det självklara och uppenbara. Där anar vi en kraft större än vår egen, och vi berör en samhörighet med allt som existerar. I gemenskapen med varandra finner vi näring åt själen, allt medan vi låter oss skämmas bort med sinnliga upplevelser.

Kerstin har arrangerat resor med meningsfullt innehåll i många år så du är i garanterat trygga händer. Jag kommer att leda oss på den inre resan, in i mystiken och det fördolda, men också in i sagans värld med hjälp av en nyskriven berättelse som du blir den första att få ta del av. Det kommer kort sagt att bli en helt unik resa som jag vet att din själ längtar efter, och du är så välkommen!

Läs mer på vår fb-sida eller kontakta Kerstin direkt för ett utförligt reseprogram kerstin@ksutveckling.se

https://www.facebook.com/pages/Mystik-och-Magi-på-ditt-livs-resa-till-Marocko-med-Kajsa-Ingemarsson/237285736464119?fref=ts

Bild ur kommande boken "Modern Mystik". Foto: eget

Bild ur kommande boken ”Modern Mystik”. Foto: eget

4 Comments

 1. Hej, har precis lyssnat på Drömliv på Storytel och trots att jag läst flera böcker på liknande tema de senaste åren blev jag oerhört inspirerad! Står inför en flytt nu och har bestämt mig för att det är min själ som får styra den här flytten och jäklar vilket härligt flöde jag har hamnat i. Jag är effektiv och framförallt mycket glad ! Jmfr tidigare flyttar i mitt liv där jag varit bitter över den stora arbetsbördan. :)
  Stort tack!
  Om du inte läst ”Projekt Lycka- eller varför jag lade ett år på att försöka sjunga på morgonen, röja i garderober, bråka rätt, läsa Aristoteles och på det stora hela ha mer kul” av Gretchen Rubin så kan jag varmt rekommendera den! Så inspirerande

  Ha det fint!
  Regina

  • Hej Regina, blir glad att höra att Drömliv kunnat inspirera :D Tack för boktips!

 2. Av en slump mitt i mitt fnulande av att undvika mitt manus hamnade jag här och läste dina frågor och svar om en författares värld. Tack, nu återgår jag till landet jag håller på med och kör på igen. Har suttit två timmar och är i sluttampen av lång historia, skit läskigt att det första råa manuset ser ut att bli klart i början av nästa vecka. Så ehm, förvirrat detta, men jag tackar alltså för en lagom och vänligt uppsträckning i att låta sig själv vara, tro på det man gör och fortsätta även när det kliar i smartphonen och jag vill göra allt annat. Siter kvar och tar nya tag. Tack. Det var snällt av dig.

  • Kul att råden kunde vara till någon hjälp, hoppas du fick fart på skrivandet igen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>